Socializarea virtuală

0
407

Frumoase erau vremurile acelea, în care trebuia să te întâlneşti cu persoana căruia era necesar să-i transmiţi un mesaj urgent. După transmiterea mesajului mai aveai de discutat câte în lună şi în stele. În grupurile de prieteni se râdea aproape toată ziua după o poantă bună sau un banc de calitate. Cu timpul, întâlnirile cu prietenii au fost înlocuite cu întâlnirile virtuale. Până şi cei mai nonconformişti şi antitehnici utilizează în prezent un mijloc de socializare virtual din comoditate. Această facilitate de a comunica rapid cu oricine şi de oriunde a venit la pachet cu un mare preţ. Depresia. Ea s-a accentuat la persoanele care erau predispuse la aceasta mai ales în perioada crizei medicale odată cu impunerea restricţiilor.
Am întrebat românii pentru a afla cât de comunicativi sunt în mediul online:


Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1030 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în România, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%.
Datele au fost colectate pe baza chestionarului online, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă.
Validarea eşantionlui s-a realizat pe baza ultimilor date INS.
Insomar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.