Servicii Insomar

Eficacitatea rezultatelor cercetărilor au fost şi sunt de necontestat având în vedere creşterea profitabilităţii şi a imaginii companiilor clienţilor noştri.

Brand Naming

Numele unui brand este una dintre cele mai puternice şi emoţionale legături cu audienţa sa, având o greutate aparte în crearea unui brand. Pentru că reprezintă până la urmă articularea strategiei, procesul de creare de nume este unul dintre cele mai complete şi complexe, dar şi unul dintre cele care oferă satisfacţii enorme şi bucurii imediate companiei.

Marketing online

Marketingul online, cunoscut şi sub denumirea de marketing digital, reprezintă procesul de promovare a unei afaceri sau brand şi a produselor sau serviciilor sale pe internet, utilizând instrumente care ajută la creşterea traficului, leadurilor sau conversiilor.

Sondaje de opinie

Cercetare şi analiză socială, politică şi comercială, sondaje de piaţă, sondaje pentru angajaţi, clienţi şi furnizori, sondaje socio politice.

ESENŢA REUŞITEI

Cercetare şi analiză

Culegerea, centralizarea, analiza și interpretarea datelor din piață referitoare la clienți, produse sau servicii.

Platforma Insomar utilizează tehnologie de top

ALEGE INTELIGENT

Video marketing

Video marketing (YouTube & Facebook) – YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare, după Google. Peste 1 miliard de oameni consumă lunar conținut de pe această platformă

La fel este și cazul video-urilor pe Facebook care au de patru ori mai mult reach organic față de alte tipuri de postări. Iar dacă mai sunt și sponsorizate, puține metode de marketing se apropie de eficiența lor.

CONSULTĂ SPECIALIŞTII DIN DOMENIU

Arhitectură de brand

Strategia de branding sau arhitectura brandului unei firme le spune comercianţilor ce nume, sigle, simboluri de brand ş.a.m.d. să implementeze produselor noi sau deja existente.

FII CU UN PAS ÎNAINTEA CLIENŢILOR

Social media marketing

Social media marketing – promovarea prin intermediul rețelelor sociale. În România, cele mai populare rețele sociale sunt, de departe, Facebook și Instagram

AFLĂ PĂREREA CLIENŢILOR

Sondaje de opinie

Avantajul unui sondaj online este acela că surprinde informaţii în timp ce acestea sunt încă fierbinţi, iar oamenii au tendinţa de a oferi cel mai sincer şi recent feedback. Adică exact ceea ce te interesează.

Îţi oferă înţelegerea poziţiei brand-ului tău, în comparaţie cu cele concurente.