Premierul Ciţu a fost condamnat în Statele Unite ale Americii pentru că a condus autoturismul sub influenţa alcoolului. Justiţia americană l-a acuzat şi pentru faptul ca nu a mai returnat 7 mii de dolari împrumutaţi de la o bancă! Am întrebat românii pentru a afla dacă Florin Cîţu merită să mai rămână în funcţia de premier al României:

Premierul Cîţu a fost condamnat în Statele Unite ale Americii pentru că a condus autoturismul sub influenţa alcoolului. Justiţia americană l-a acuzat şi pentru faptul că nu a mai returnat 7 mii de dolari împrumutaţi de la o bancă! Credeţi că Florin Cîţu merită să mai rămână în funcţia de premier al României?
Pornind de la aceleaşi informaţii, consideraţi că Florin Cîţu poate să fie preşedinte al Partidului Naţional Liberal?
Cât de mult credeţi că pierde PNL din cauza faptului că a ascuns din biografia sa dosarele instrumentate în Statele Unite?
Sunteţi mulţumit de reacţia preşedintelui Klaus Iohannis faţă de dezvăluirile privind dosarele lui Florin Cîţu din Statele Unite ale Americii?
Credeţi că apariţia în presa internaţională a unor articole despre dosarele lui Florin Cîţu influenţează negativ încrederea partenerilor europeni şi americani în Guvernul României?
Cine credeţi că trebuie să fie preşedinte al Partidului National Liberal?
În ce categorie de vârstă vă încadrați?
Sunteți bărbat sau femeie?
Care este ultima școală absolvită?
În ce regiune locuiţi?

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1030 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în România, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%.
Datele au fost colectate pe baza chestionarului online, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă.
Validarea eşantionlui s-a realizat pe baza ultimilor date INS.
Insomar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here