PNL after party

0
1075

După un război politic care a blocat activitatea Parlamentului și a generat o criză politică în guvern, liberalii și-au ales sâmbătă președintele care îi va conduce pentru următorii patru ani – Florin Cîțu, care a avut aproape 1.000 de voturi în plus față de Ludovic Orban. Lupta fără scrupule, cu trădări și atacuri dure, a fost la un pas de bătaie la nivelul filialelor. Cam asta a fost atmosfera și la Congresul PNL de la Romexpo, unde premierul Florin Cîțu și-a susținut discursul cu vocea gâtuită, în timp ce a fost huiduit în permanență de către susținătorii contracandidatului său Ludovic Orban. Atmosfera a fost una de stadion pe toată durata discursurilor. Tensiunile nu s-au oprit nici la momentul votului.
La eveniment a fost și președintele Klaus Iohannis, care a intrat în sală flancat de Ludovic Orban și Florin Cîțu. De la tribuna Congresului PNL, Iohannis a susținut că nu există niciun motiv ca premierul Florin Cîțu să-și dea demisia. Discursul președintelui a fost întrerupt în repetate rânduri de susținătorii lui Ludovic Orban, care i-au scandat numele favoritului lor.
Am cerut părerea românilor cu privire la acest subiect:


Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1030 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în România, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%.
Datele au fost colectate pe baza chestionarului online, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă.
Validarea eşantionlui s-a realizat pe baza ultimilor date INS.
Insomar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.